Kompanija Stanković: Usluge selidbi i transporta u zemlji i inostranstvu

Marketinški tekst

Kompanija Stanković, koja je osnovana u Vranju, bavi se uslugama selidbi u zemlji i inostranstvu, prevozom robe, teških i vangabaritnih tereta, pakovanjem, montažom/demontažom i skladištenjem robe.

Ova kompanija poseduje višegodišnje iskustvo u ovoj delatnosti, koje garantuje kvalitet naših usluga, brzinu, kao i nisku cenu.

"Da li ste u potrazi za firmom za selidbe koja je proverena i pouzdana?

Brza i efikasna od početka do kraja i koja sa punom pažnjom brine o Vašim stvarima?

Ne tražite dalje", poručuju iz ove kompanije.

Stanković selidbe pruža usluge selidbi u Beogradu, kao i selidbe u celoj Srbiji vrhunskog kvaliteta, "sa modernom opremom i iskusnim radnicima, sve u svrhu zadovoljstva klijenata, selidbe bez stresa i brige oko mogućih neprilika".

"Ukoliko se iz nekog razloga selite iz Srbije ili se u nju doseljavate, a ipak želite da ponesete sa sobom uspomene malo većih gabarita od rama za slike, i tražite iskusnu kompaniju kojoj možete poveriti celokupan proces od početka pakovanja stvari, preko carinske dokumentacije, do montaže nameštaja u novom stanu, možete biti bezbrižni i sve to prepustiti nama.

Takođe, nudimo skladištenje stvari u magacinima koji su pod video nadzorom i alarmnim sistemom na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou", poručuju iz ove kompanije.

Kontakt telefoni Kompanije Stanković su 069/31 51 310 i 060/31 51 302.

Najnovije vesti