Kod Trnovčanina pronađeno 56 grama heroina

Vranje/Veliki Trnovac - Jedan muškarac (1961) iz Velikog Trnovca pritvoren je tokom vikenda zato što je, u svojoj kući, navodno zbog prodaje, držao nedozvoljene supstance, objavljeno je iz Policijske uprave u Vranju.

Kod njega je pronađeno pet paketića sa ukupno 56 grama heroina, po 60 komada analgetika tramadola od 50 miligrama i trodona, takođe od 50 miligrama.

Takođe, pronađeno je i 100 mililitra sintetičke droge metadon, 64 komada leksilijuma od 3 miligrama, 21 komad "ksalola" od jednog miligrama, kao i 62 "bensedina" od pet miligrama.

Policija ga jhe uhapsila "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

- U njegovoj kući u selu na području Bujanovca lekove sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i vagicu za precizno merenje.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je najpre određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana - saopštavaju iz Policijske uprave u Vranju.

Najnovije vesti