KMF Vranje maksimalan, pobeđen Bečej za deobu prvog mesta

Klub malog fudbala (KMF) Vranje pobedio je u ekipu Bečeja 2003 sa 7:4 (1:1), u utakmici 5. kola Prve futsal lige koja je odigrana u Sportskoj hali u Vranju.

Vranjanci nisu najbolje počeli meč i posle nekoliko promašenih prilika gosti su stigli do vođstva preko Novakovića u 9. minutu.

Posle primljenog gola domaći igrači su se prenuli i uspeli da izjednače do kraja prvog dela igre golom Dodića u 17. minutu.

Uozbiljili su se vranjski futsaleri na startu drugog poluvremena i za samo pet minuta stigli do čak 5:1, a u 30. je na semaforu pisalo 6:1.

Dodić i Nikolić dali su po dva gola, a Jovanović, Janjić i Trajković po 1.

Gosti su u finišu uspeli da smanje visoko vođstvo, a osim Novakovića u prvom (i još jednog njegovog gola u drugom poluvremenu) strelci za njih bili su još i Stanojević i Jovanović.

Igrači vranjskog tima ostali su na maksimalnom učinku posle četiri odigrane utkmice u ovogodišnjem prvenstvu (imaju odložen meč 3. kola protiv prošlogodišnjeg prvaka FON-a).

Trenutno dele prvo mesto na tabeli sa 12 bodova sa ekipom Loznica grad 2018, koja ima nešto bolji gol količnik, a trećeplasirani sa istim brojem bodova je Novi Pazar.

Upravo će u 6. kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, Vranjanci biti domaćini Novopazarcima u derbiju Prve futsal lige koji će biti odigran u Vranju.

Najnovije vesti