KMF ubedljivo slavio protiv Beograđana: Vranje - Konjarnik 4:0

Pobedu protiv beogradskog Konjarnika od 4:0 (3:0) ostvario je KMF Vranje u 8. kolu Prve futsal lige Srbije i povratio lidersku poziciju u prvenstvu nakon remija u derbiju između Novog Pazara i ekipe Loznica Grad 2018 gde je bilo 2:2.

Vredna pobeda Vranjanaca imajući u vidu da je Konjarnik bio u seriji od tri pobede - savladali su u 5. kolu ekipu Zemun Samo pravo sa 7:2, potom šampiona države i učesnika Lige šampiona FON-a u gostima sa 2:3 i u prošlom kolu niški Winter sport sa 4:0.

No, Vranjanci su se pokazali kao prevelik zalogaj za Beograđane u utakmici koja je u petak uveče odigrana u Sportskoj hali u Vranju.

KMF je poveo preko preko Janjića u 10. minutu, na 2:0 povisio je Jovanović u 12, da bi se na poluvreme otišlo sa tri gola prednsoti za Vranjance, a strelac je u 18. minutu bio Dodić.

Konačan rezultat susreta postavio je Trajković u 32. minutu.

"Prava uvertira pred zaostali meč protiv aktuelnog šampiona FON-a.

O utakmici sve govori rezultat.

Od početka do kraja su naši igrači i stručni štab usmeravali meč baš onako kako treba i krajnji ishod je potpuno zaslužen.

Momcima iz ekipe Konjarnika zahvaljujemo na fer i korektnoj borbi i želimo mnogo sreće u nastavku prvenstva, a mi se okrećemo sredi i utakmici sa aktuelnim šampionom Srbije", komentarišu nakon ubedljive pobede iz vranjskog kluba.

KMF Vranje je povratio lidersku poziciju na tabeli i sada ima 18 bodova, dva više od Loznice na drugom mestu.

Treći je trenutno Novi Pazar sa trinaest, ali je ostalo da se u nedelju odigraju još tri meča najelitnijeg futsal takmičenja i možda će biti promena na tabeli.

Nakon srede i zaostalog meča 3. kola protiv FON-a (19h) gde se očekuje puna Sportska hala u Vranju, Vranjanci će sledećeg vikenda gostovati u 9. kolu Kalči u Nišu, poslednjeplasiranoj ekipi lige.

To će biti prilika da dodatno učvrste trenutni plasman na tabali.

Najnovije vesti