KMF srušio vicešampiona: Vranje - Novi Pazar 4:2

Klub malog fudbala (KMF) Vranje zadržao je maksimalan učinak u dosadašnjem prvenstvu Prve futsal lige Srbije pobedom nad prošlogodišnjim vicešampionom države Novim Pazarom sa 4:2 (1:1), ekipom koja je do ovog kola bila bez poraza u šampionatu.

Idealan je bio početak susreta 6. kola za Vranjance.

Poveli su u 1. minutu golom Jovanovića, nošeni podrškom oko 2.000 navijača koji su ispunili tribine Sportske hale u Vranju.

Miroljubivo je, barem što se golova tiče, bilo sa obe strane sve do poslednjeg minuta prvog poluvremena kada je goste u egal doveo Vukadinović i tim se rezultatom otišlo na odmor.

U nastavku gosti su se bolje snašli u prvih desetak minuta i uspeli da u 27. minutu preokrenu rezultat preko Ćorovića.

Međutim, veteran vranjskog tima Žikica Stojanović uspeva da nakon dva minuta poravna rezultat, a onda na scenu stupa Nikolić, domaći igrač koji sa dva gola u 32. i 37. minutu rešava utakmicu.

Tragičar utakmice kod gostiju, uprkos postignutom golu, bio je Ćorović koji je promašio dva kaznena udarca i to je Novopazarce koštalo poraza.

Utakmica je protekla u fer i korektnoj atmosferi i izuzetnom navijanju, a pristalice KMF Vranje na kraju su goste iz Novog Pazara pozdravili aplauzom.

Posle nepotpunog 6. kola Vranjanci su prvi na tabeli sa pet pobeda u pet kola i maksimalnih 15 bodova.

Imaju odložen meč sa prošlogodišnjim šampionom FON-om koji treba naknadno da odigraju.

U 7. kolu, koje će se odigrati sledećeg vikenda, Vranjance očekuje derbi u gostima kod trećeplasirane ekipe Loznica Grad 2018.

Najnovije vesti