KMF pobedom overio polufinale play off-a: Vranje - Kalča 9:4

Regularni deo šampionata u Prvoj futsal ligi ekipa KMF Vranje završila je na drugom mestu, pobedom u poslednjem kolu nad ekipom Kalče iz Niša sa 9:4 (3:0).

Najefikasniji u meču koji je odigran u Sportskoj hali u Vranju bio je igrač domaćih, srpski reprezentativac Miloš Trajković sa tri pogotka u 4, 9. i 35. minutu.

Kod domaćih u strelce su se još upisali Tasić u 15, Nikolić u 21, Ristić u 22, Krstić u 23, Stojanović u 31. i Ivanović u 33. minutu.

Kod gostiju golove su postigli Denić u 22, Stanković u 25, Nikolić u 32. i Krstić u 39. minutu.

"Pobeda za kraj i obezbeđeno drugo mesto, samim tim prednost domaćeg terena u polufinalu play off-a.

Momci su ovu utakmicu odigrali ozbiljno i čvrsto do kraja, bilo je vremena da naši omladinci upišu dragocene minute u Prvoj futsal ligi.

Čestitamo svakom igraču i članu uprave, kao i svim navijačima našeg kluba.

Imamo drugi najbolji tim u ligi na kraju regularnog dela sezone, a malo je sreće nedostajalo da budemo i lideri.

Nemamo za čim da žalimo.

Idemo na polufinale još jače, uz još punije tribine u Vranju", poručili su iz KMF Vranje nakon pobede nad Nišlijama, koji se nakon ovog poraza sele u Drugu futsal ligu.

Loznica Grad 2018 ekipa je koja ulazi u plej-of kao prvoplasirana (u ovom kolu pobedili su Bečej 2003 na gostovanju sa 2:4).

KMF Vranje je završilo regularni deo na drugom mestu sa 38, treći je prošlogodišnji šampion FON sa 37, a četvrtoplasirani Konjarnik sa 34 boda.

Parovi i termini odigravanja utakmica play-off faze prvenstva biće naknadno saopšteni.

Najnovije vesti