Klub malog fudbala - ponos Vranja

Po završetku futsal sezone u Prvoj futsal ligi Srbije, u kojoj je Klubu malog fudbala (KMF) Vranje falilo tako malo za ulazak u finale, iz kluba konstatuju da je iza njih "sezona za ponos".

"Ne postoje druge reči za ovaj kolektiv.

Sezona završena na visokom trećem mestu najelitnijeg ranga takmičenja u Srbiji.

U doigravanju zaustavljeni smo u polufinalu borbe za titulu prvaka Srbije, što je najbolji plasman jednog kluba iz Vranja u svim sportovima ikada do sada", konstatuju iz uprave KMF Vranje.

U saopštenju se dodaje da su oformljene, odnosno ponovno aktivirane mlađe selekcije sa planom da u budućnosti "iznedre nekog novog majstora ovog sporta".

"Naš klub odlikuju stabilnost, organizacija, jedinstvenost.

Igrači - sve majstor do majstora.

Sto odsto igračkog kadra je iz našeg grada i okoline, što postignuti uspeh čini još većim.

Momci su ostavili poslednji atom snage na terenu da nam donesu bezbroj radosti ove sezone", navode iz uprave vranjskog kluba, uz opasku da je reč o "fenomenalnom spoju mladosti i iskustva".

Kada je reč o stručnom štabu, dodaje se da je pokazao istrajanost i posvećenost.

"Svakodnevno su sa igračima kroz treninge kuvali i pripremali plan za uspeh.

A, kada je reč o upravi, apsolutan spoj fenomenalnih ljudi koji bez ikakve materijalne koristi daju ovom kolektivu svoje slobodno vreme, sredstva (logistička i finansijska kada je potrebno), nesebičnu pomoć i zalaganje u svakom trenutku i za svakog pojedinca", navodi se.

Zasluge za istorijski uspeh i najbolji rezultat jednog sportskog kolektiva u Vranju, dodaju iz KMF, "idu apsolutno svakom pojedincu koji je član kolektiva".

"Veliku zahvalnost dugujemo Gradu i Gradskoj upravi na tome što su prepoznali pravu lokalnu sportsku priču i pružili nam podršku na svim nivoima.

I ogromna zahvalnost svim našim iskrenim navijačima čija nas podrška uvek tera da iz sebe izvučemo najviše.

Ove sezone ste nas bodrili pored malih ekrana, sledeće će, ako bog da, biti puna hala - zaključuju iz KMF, uz nadu da će naredne sezone napredovati u futsal prvenstvu "barem za stepenik više".

Najnovije vesti