Kerber, Milica Todorović i grupa Konstantin na Vlasinskom letu

Vranje - Grupa Kerber, pevačica Milica Todorović i grupa Konstantin održaće koncerte u sklopu predstojećeg 35. Vlasinskog leta u Surdulici koje će se održati od četvrtka 8. do nedelje 11. jula u Surdulici i na Vlasinskom jezeru.

Na otvaranju manifestacije u subotu 8. jula koncert u porti Crkve Svetog Đorđa održaće niška Vokalna grupa Konstantin.

U petak 9. jula nakon otvaranja ulice "Odjek surduličke trube" u 11 časova uslediće nakon toga prodajne izložbe slika, knjiga i etno proizvoda, književno veče Ane Mitić Stošić i u 22 sata na centralnoj bini koncert Milice Todorović.

U subotu 10. jula u 8 ujutro je trubačka budilica i defile pionirskih i omladinskih orkestara, od 18 časova je kulturno-zabavni program za decu i mlade, a u 20.30 takmičarsko veče trubača, pionira i omladinaca.

Na glavnoj bini u centru grada koncert će te večeri od 22 sata održati niški rok sastav Kerber.

U nedleju 11. jula u Surdulici će od 8 časova početi trubačlka budilica, a potom sledi defile seniorskih orkestara koji će se takmičiti na centralnoj bini od 20.30 sati.

Proglašenje pobednika 35. Vlasinskog leta biće te večeri tačno u ponoć.

PROGRAM NA VLASINI

Kada je reč o programu na Vlasinskom jezeru, u subotu 10. jula od 10 časova biće održana promocija knjige "Noćni leptiri Vlasine" Centra za zaštitu životne sredine na Vlasinskom Ridu. Tog dana od 10 do 13 časova na programu je manifestacija "Vlasinski kotlić" u organizaciji PIO Vlasina, dok će u 12 časova početi zabavni program. U nedelju 11. jula od 10 do 12 časova biće održano takmičenje ribolovaca "Vlasinska udica", a u 12 časova sledi kulturno-zabavni program.

Najnovije vesti