KAO NA FILMU: Pod sumnjom da je tuđim autom počinio pet krivičnih dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju rasvetlili su pet krivičnih dela, jedno neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i po dve teške krađe i krađe, saopštila je policija.

Uhapšen je M.M. (1989), iz okoline Vranja, precizira policija, „zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela“.

- Sumnja se da je on tokom ove godine u Vranju, koristeći nepažnju vlasnika, ušao u pet vozila parkiranih na ulici i startovao ih sa ključevima ostavljenim u kontakt bravi.

Potom je ova vozila koristio prilikom izvršenja krađa i teških krađa.

On je, kako se sumnja, obio vikend kuću i garažu u selu Barbarušince kod Vranja, iz kojih je ukrao kultivator, dva akumulatora i sitne predmete.

Takođe se tereti da je iz manastira Sveti Pantelejmon, u selu Gornje Žapsko, ukrao ručni električni alat, a iz garaže u Vranju bicikl – saopštavaju iz Policijske uprave (PU) Vranje.

Sva vozila, bicikl, ručni električni alat i akumulatori su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

- Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana – kaže se u policijskom saopštenju.

Najnovije vesti