Kampanja za obnovu i očuvanje šuma Doline Pčinje

Udruženje mladih "Naš svet, naša pravila" realizuje prvu glavnu aktivnost u okviru projekta "Mladi za obnovu i očuvanje šuma Doline reke Pčinje", saopštili su iz ovog udruženja čiji su aktivisti uglavnom vranjski gimnazijalci.

Projekat obuhvata trodnevne seminare za mlade uzrasta od 13 do 18 godina sa područja Pčinjskog okruga.

- Cilj je da edukujemo ukupno 75 mladih na četiri istovetna seminara, one koji s zainteresovani za usavršavanje u oblastima zaštite prirode i očuvanja zaštićenih područja.

Tražimo ažurne i spremne mlade ljude da svojoj lokalnoj zajednici pomognu i na praktičan način - navode uz ovog udruženja.

- U sklopu seminara održaće se predavanja, radionice i treninzi, sve aktivnosti su besplatne, a nakon njih svi učesnici dobiće sertifikat.

Iste će voditi iskusni predavači iz ovih oblasti i oni će za učesnike seminara pripremiti interesantan, interaktivan, a ipak praktičan program.

Polaznici seminara dobijaju mogućnost da učestvuju na edukativnom trodnevnom kampu na kome će imati priliku da praktično primene znanje sa seminara - navodi se u saopštenju udruženja "Naš svet naša pravila".

POZIV

Pozivamo sve mlade uzrasta od 15 do 18 godina da se prijave na našim seminarima putem prijavnog formulara koji se nalazi na linku https://forms.gle/yi3Co1vzYrmLTrfh9 ili na našim društvenim mrežama, Instagram: ¬@nassvetnasapravila i Fejsbuk: Naš svet, naša pravila.

DATUMI ODRŽAVANJA

Seminari će biti održani u periodu od 02. do 19. oktobra, u četiri termina:
Prvi seminar: od 2. do 4. oktobra
Drugi seminar: od 3. do 5. oktobra
Treći seminar: od 16. do 18. oktobra
Četvrti seminar: od 17. do 19. oktobra 2020. god.

Najnovije vesti