Kadeti Prestiža započeli pripreme za takmičarsku sezonu

Fudbalski klub Prestiž u Vranju, najmlađi fudbalski klub u Pčinjskom okrugu, posle jednomesečne pauze, započeo je pripreme sa svim takmičarskim selekcijama.

Novina u klubu je da je Prestiž prvi put formirao kadetsku selekciju, koja će se takmičiti u Drugoj ligi Regiona istočne Srbije (RIS), rekao je za Vranje news koordinator Prestiža Joca Ristić.

"Ovo je bila želja dečaka i roditelja s obzirom na to da su deca sedam godina u Prestižu i da je napravljen određeni iskorak u organizaciji kluba, a samim tim i u timskom i individualnom napretku dece.

Ovu selekciju dečaka rođenih 2008. i 2009. godine predvodiće odličan trener Miljan Stajić.

Pioniri 2010. i 2011. i petlići 2012. godište igraće u prvoj ligi Regiona istočne Srbije i njih će predvoditi Milan Bojković, a pomoćnik biti Igor Stefanović", kaže Ristić za naš portal.

Mlađi pioniri 2011. godište i mlađi petlići 2013. igraće u Drugoj ligi RIS-a, dodaje on.

"Njima će prvi trener biti iskusni Igor Stefanović, a asistent mladi trener Marko Hristić.

Za rad sa golmanima biće i dalje zadužen Branko Anđelković Ćufta, dok je uloga sekretara namenjena neumornom Bobanu Spasiću.

Pet takmičarskih selekcija je velika obaveza i odgovornost svih nas u klubu.

Moramo da radimo kvalitetno, da budemo uporni i istrajni kako bi izdržali ritam prvenstva.

Ostale selekcije cicibani njih oko 100 igraće Mini maksi ligu krajem godine.

Do tada rade na sticanje elementarnih fudbalskih veština.

Klub raste, obaveze su veće, moramo da se izdignemo iznad svojih mogučnosti zbog izazova koji smo sami kreirali", zaključuje Ristić.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...