JYSK ulepšao novogodišnje praznike deci Predškolske ustanove Naše dete u Vranju

Marketinški tekst

Vranje, 14. decembra 2020 – Povodom svog dolaska u grad i nedavnog otvaranja prodavnice u Vranju, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK je Predškolskoj ustanovi "Naše dete" u Vranju donirao nameštaj i tako razveselio mališane za novogodišnje praznike.

Regionalni vođa prodaje JYSK-a Miodrag Zdravković posetio je Predškolsku ustanovu "Naše dete“, gde je u prisustvu Vesne Džikić, predstavnice ustanove, donirao nameštaj kako bi deci ulepšali predškolske dane.

- JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo da odgovorimo na lokalne potrebe.

Našim dolaskom u Vranje nismo otvorili samo nova radna mesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika.

Verujemo da je ulaganje u školstvo ulaganje koje će nam pružiti najveću moguću nagradu zauzvrat: zdrave i produktivne odrasle osobe.

Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo imali priliku pomoći i razveseliti ovu decu - izjavio je Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju.

JYSK prodavnica u Vranju posluje na preko 1.000 metara kvadratnih u sklopu Retail parka Zona koji je nedavno otvorio vrata na adresi Pariske komune 20.

Svojim dolaskom u grad, JYSK je otvorio novih 8 radnih mesta, a posebno je za građane Vranja pripremio još jedno iznenađenje.

U periodu od 17.12.2020. do 23.12.2020. očekuju ih ekskluzivne ponude uz Ludo niske cene i popuste do čak 70 odsto.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 2.900 prodavnica u 51 državi širom sveta.

Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 zaposlenih, uz godišnji promet od oko 4,1 milijardu evra.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici , kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.

Najnovije vesti