Junska ponuda u Simpu

Marketinški tekst

Ako ste u potrazi za novim nameštajem, bilo da ste ljubitelj tradicionalnog i svedenog izgleda, ili volite moderan dizajn i glamur, SIMPO u Vranju ispuniće sva vaša očekivanja.

Posetite SIMPOV salon u vašem gradu i otkrijte kakve povoljnosti za kupovinu vam je pripremio.

POPUSTI DO KRAJA MESECA

Do kraja juna, za gotovinsko plaćanje, možete kupiti vaše najdraže komade nameštaja po cenama nižim i do 20%.

Ukoliko vam je povoljnija opcija odloženo plaćanje, putem čekova građana i sindikalnih kredita imate mogućnost da kupljeni nameštaj plaćate tokom narednih 12 meseci, bez kamate.

Ako posedujete SIMPO loyalty karticu ostvarujete pravo na definisane popuste za sve vidove plaćanja, a ukoliko je nemate, ne brinite, jer svaki kupac - fizičko lice ima mogućnost dobijanja kartice bez obzira na iznos trenutne kupovine, kao i pravo na korišćenje dodatnih popusta za definisane iznose kupovina.

Vlasnici kartica pogodnosti Naš heroj i pripadnici MUP-a, takođe mogu koristiti razne dodatne popuste u zavisnosti od odabranog načina plaćanja.

Penzionerima se prilikom kupovine na kasi odobrava dodatni gotovinski popust od 5%.

Detaljne informacije o svim uslovima kupovine možete pogledati OVDE.

KVALITETAN I UDOBAN NAMEŠTAJ

Ukoliko ste odabrali najpovoljniju opciju plaćanja koja neće opteretiti vaš budžet, vreme je da se prepustite odabiru nameštaja.

Neka vaš dom ovog leta zablista u punom sjaju i bude vaše najlepše mesto za odmor.

Bez obzira da li vaš dnevni boravak želite da osvežite nekim novim komadom nameštaja ili želite da ga kompletno preuredite, u SIMPO ponudi ćete pronaći sve što vam treba.

Oduševiće vas bogat izbor različitih vrsta ugaonih garnitura u koži ili štofu, od kojih svaka ima svoje prednosti.

Pored njih u ponudi su i sastavne garniture - trosed, dvosed i fotelja, čiji sastav birate u skladu sa vašim prostorom i potrebama.

Uvek ih možete dopuniti vitrinama, komodama, klub stolovima i stvoriti pravi ambijent za uživanje.

Za opremanje vašeg intimnog kutka i uređenje dečjih soba u ponudi su programi koji u istom stilu objedinjuju krevete, ormare, noćne stočiće, komode i razne police ili pojedinačni komadi nameštaja koje možete kombinovati prema vašem ukusu.

Neizostavno je i opremanje predsoblja, kao i trpezarija, pa ćete sa zadovoljstvom odabrati vaš novi trpezarijski sto i moderne stolice, i tako stvoriti prijatno mesto za obedovanje i najlepše porodične priče.

Kompletnu ponudu SIMPO nameštaja možete pogledati OVDE.

Posetom SIMPOVIM salonima uverićete se u kvalitet i udobnost proizvoda, a od prodavaca ćete saznati još mnogo korisnih informacija o proizvodima, ali i savete za pravilnu upotrebu i održavanje proizvoda.

PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon: 017/416-556.

Bujanovac:
Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 časova svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 sati.

Najnovije vesti