JS: Vranjski park zablistao, najveća obaveza je da ga čuvamo

Gradski park u Vranju je nakon 130 godina svog postojanja konačno zablistao u svoj svojoj lepoti, navodi se u saopštenju koje je u ponedeljak ujutro izdato iz Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju.

- Sada, nakon rekonstrukcije koja je zbog kovida morala da bude vremenski produžena, Vranje dobija moderan park koga krase ne samo bogate i razgranate krošnje četinara i divljih kestenova starih više decenija, već i najsavemeniji mobilijar, fontana, led rasveta i dr.

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju smatra da su građani Vranja ovom rekonstrukcijom dobili izuzetno lepu zelenu oazu u centru grada.

U njoj će moći da uživaju sa svojom porodicom, prijateljima i gostima.

Isto tako u parku će moći da prate mnogobrojne kulturne manifestacije, izložbe i koncerte.

Najveća obaveza svih nas koji živimo u Vranju jeste da sada čuvamo od uništavanja i upropašćavanja ono što smo dobili rekonstrukcijom gradskog parka.

Želimo da čestitamo gradonačelniku na istrajnosti da, uprkos svim teškoćama, završi jedan od najznačajnijih projekata za grad Vranje, a Vranjancima čestitamo otvaranje jednog od najlepših parkova u Srbiji - navodi se u saopštenju JS Vranje.

Najnovije vesti