JS obeležava stranačku slavu: Sve po sloganu - domaćinski FOTO/VIDEO

Rezanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u subotu je obeležio stranačku slavu - Sretenje gospodnje.

Goran Stojković, zamenik predsednika odbora Dejana Manića (koji se u ponedeljak nalazi na centralnoj stranačkoj proslavi u Jagodini), čestitajući slavu članstvu i građanima, rekao je da vranjski odbor ima poseban razlog za slavlje, jer u ponedeljak pada desetogodišnjica otkad JS Vranje proslavlja stranačka slavu.

- Smatram da smo kao stranka u protekloj godini, odnosno u periodu od slave do slave, rezultatima na izborima i mnogobrojnim stranačkm akcijama, opravdali naš slogan - Domaćinski!

Izvinjavam se članstvu JS što neće biti uobičajene proslave stranačke slave usled aktuelne epidemiološke situacije - kazao je Stojković za Vranje News.

On je dodao da je JS tokom ovog perioda "izrastao u ozbiljnu i stabilnu političku stranku koja je pouzdan koalicioni partner u vlasti od 2012. godine".

- Cilj Jedinstvene Srbije je borba za bolji život svakog građanina i uvek ćemo podržavati predloge koji su dobri za Grad i građane bez obzira da li smo deo vlasti.

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju ima mnogo razloga da bude zadovoljan brojem novih članova stranke i boljom i kvalitetnijom organizacijom rada unutar stranke, kao i formiranom stranačkom infrastrukturom.

Iako je tokom svih ovih godina pretrpeo dosta izmena Gradski odbor sada funcioniše još bolje jer su u njemu pošteni, vredni i dosledni ljudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije - naveo je Stojković.

O TOV-U

Stojković je, osvrćući se na spekulacije o navodnoj smeni Vesne Petrović, direktorke Turističke organizacije Vranje iz redova JS, kazao da se Jedinstvena Srbija "ne obazire na dnevnopolitičke priče".

- Svako od nas je podložan smeni sa funkcije, ne osvrćemo se na to, gledamo svoja posla - rekao je Stojković za naš portal.

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju obeležio je u protekloj godini desetogodišnjicu osnivanja.

Stranka je u tom periodu bila deo vlasti u Vranju.

U poslednja dva izborna ciklusa GrO JS Vranje samostalno je izlazio na lokalne izbore i postigao uspeh vredan pažnje, osvojivši blizu 10 posto glasova i sada ima šest odborničkih mandata.

U JS su ponosni na Aktiv žena i stranački Podmladak.

Zalažu se za dovođenje investitora u Vranje, zatim da poljoprivredni proizvođači imaju siguran plasman robe i dobru otkupnu cenu proizvoda, da se otvore nove otkupne stanice i mlekara, da se poljoprivrednicima omogući da preko otkupa svojih proizvoda mogu da nabave novu poljoprivrednu mehanizaciju i za gradski fond za namene poljoprivrede.

Takođe i za novčanu pomoć za majke sa troje i više dece do njihovog punoletstva čime bi se dao značajan dopinos u borbi protiv bele kuge, besplatan prevoz i još mnogo toga.

Na Sretenje pre šesnaest godina lider JS Dragan Marković Palma formirao je ovu stranku.

Njeni glavni politički ciljevi na lokalu, kako je više puta isticano, su borba za očuvanje porodice kao stuba društva, borba protiv bele kuge i Vranje - grad budućnosti.

Najnovije vesti