JS: Nelegalan otkaz našem članu u Narodnom univerzitetu

Iz Gradskog odnbora jedistvene Srbije u Vranju oglasili su se saopštenjem za medije u kome su osudili "nelegalan otkaz koji je dobio član JS Boban Petković u Narodnom univerzitetu.

- Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju najoštrije osuđuje ponašanje direktorke JU Narodni Univerzitet koja je suprotno zakonu dala otkaz Bobanu Petkoviću.

Jedinstvena Srbija nije protiv zamene radnika koji rade na određeno vreme, ali jeste protiv nezakonitih radnji, ucena i mobingovanja radnika.

Gradski odbor pruža punu podršku Bobanu Petkoviću da se protiv ovakvih rukovodilaca izbori preko nadležnih organa.

Kao Gradski odbor se pitamo kako je direktorka ustanove, koju vodi zahvaljujući nama, tako brzo zaboravila opšta načela i ono za šta se zalaže jedna domaćinska partija kao što je Jedinstvena Srbija i prihvatila naređenja svoje nove partije Srpske desnice, koja takođe ima svoja načela, ali očigledno nemoralna i suprotna zakonu.

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju još jednom osuđuje bahatost i skandalozno ponašanje Dimitrijevićeve i poručuje da će se protiv takvih boriti za bilo kog građanina Vranja,ne samo za svoje članove - kaže se u saopštenju vranjskog JS-a.

Najnovije vesti