Jovanović: Očekujem tri nova boda za Dinamo (TABELA)

Novi šef stručnog štaba vranjskog Dinama Radimilo Jovanović izjavio je pred utakmicu lidera Prve lige Srbije sa Slobodom iz Užica da se ekipa „maksimalno priprema za ovaj težak i važan meč“.

- Sloboda je stabilan prvoligaš, ali bilo ko da dođe, mi se spremamo da osvojimo tri nova boda i zadržimo vodeću poziciju.

Zdravstveni bilten nam je dobar, jedino je Suraka imao povredu prednje lože, ali će do srede biti uz ekipu - rekao je Jovanović.

Fudbaler Mlađan Stevanović složio se sa mišljenjem trenera da je Sloboda tim za respekt.

- Prošle sezone smo doživeli prvi poraz od njih, tada bez nekoliko naših standardnih igrača, ali sada na domaćem terenu ne očekujemo ništa drugo osim pobede.

Uklapamo se sa novim šefom stručnog štaba, neki od nas već imaju iskustvo u radu sa njim, tako da neće niti problema – rekao je Stevanović.

Fudbaler Davor Nedeljković kazao je da očekuje težak meč, ali i da će prednost domaćeg terena Dinamu doneti trijumf.

- Tri boda neizostavno moraju da ostanu u Vranju, pa pozivam navijače da nas podrže u ostvarenju tog cilja – naveo je Nedeljković.

Bratislav Vučković, sekretar kluba, kazao je da mlađe selekcije Dinama imaju veliki problem sa odigravanjem mečeva, jer klub nema svoj teren, te da će se rešenje tražiti na stadionima u okolini Vranja.

Dinamo i Sloboda meč 18. kola Prve lige Srbije igraju u Vranju, na stadionu Jumka, u sredu 28. marta od 15.30 časova.

Najnovije vesti