Jovanović: Očekujem da protiv Radničkog prorade naši napadači VIDEO

Radnički je u sredini tabele Prve lige, nema opuštanja jer je reč o vrlo nezgodnoj ekipi na svakom gostovanju, izjavio je Radmilo Jovanović, trener Dinama iz Vranja, uoči utakmice 14. prvenstvenog kola.

Dinamo je iz Zemuna ove sedmice doneo bod, iz druge utakmice zaredom za vranjski klub koja je završena najnepopularnijim rezultatom, a petom bez golova koju su Vranjanci odigrali u trinaest prvenstvenih kola.

Problem je u neefikasnosti, više nego u odbrani, svestan je i strateg Dinama pred utakmicu sa Piroćancima.

- Na treninzima u poslednje vreme maksimalno smo posvećeni tome da poboljšamo realizaciju, nadam se da će to biti upravo protiv Radničkog - kazao je Jovanović.

Vezni igrač Dinama Miloš Antić rekao je da je svaka utakmica između Dinama i pirotskog Radničkog derbi, te da i ovog puta očekuje težak meč.

- Nema lakih utakmica u ovoj ligi, ekipe su kao što pokazuje tabela izjednačene, ali igramo kod kuće i moramo da pobedimo, da damo već jednom taj gol.

Realizacija nam nije na nivou, imamo šanse ali ih propuštamo i vreme je da se to promeni - kazao je Antić.

Napadač Dinama Nikola Popović jedan je od onih od kojih se očekuju golovi.

On ne dovodi u pitanje intenciju Dinama da se protiv Piroćanaca ide na tri boda.

- Vreme je da krenemo u pozitivan niz rezultata i očekujem da to bude, uz pomoć verne publike, upravo na ovoj utakmici - rekao je Popović.

Dinamo je uoči 14. kola četvrti na tabeli sa 20 bodova, dok Piroćanci na osmom mestu imaju samo dva boda manje.

Utakmica Dinamo - Radnički odigraće se u nedelju 13. oktobra na Stadionu Jumko u Vranju od 15 časova.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...