Još jedan konkurs Knaufa, projekte mogu da prijave udruženja iz civilnog sektora

Vranje - Iz preduzeća Knauf insulation u Surdulici pozvali su na saradnju udruženja građana i neformalne grupe iz Pčinjskog okruga, u skladu sa Strategijom održivosti Za bolji svet i ciljevima održivog poslovanja i partnerske saradnje sa lokalnom zajednicom.

Kompanija Knauf za njih raspisuje konkurs pod nazivom Aktivna zajednica (vidi https://www.knaufinsulation.rs/vesti/konkurs-aktivna-zajednica ) čiji je cilj unapređenje života u lokalnoj zajednici.

"Program Aktivna zajednica otvara prostor za raznovrsne projekte koji doprinose razvoju zajednice, a udruženi građani i građanke najbolje prepoznaju svoje potrebe zasnovane na vrednostima solidarnosti, uvažavanja različitosti, ravnopravnosti i odgovornosti", poručuju iz Knaufa.

Rok za predaju projekata je 10. maj 2022. godine, a Knauf će tri najbolja projekta nagraditi sa po 120.000 dinara.

Podsećanja radi, Kompanija Knauf je već raspisala dva konkursa.

To su likovni konkurs za učenike osnovce iz Surdulice i Vladičinog Hana pod nazivom Da priroda progovori (prijavljivanje je do 22. aprila) i prvi od ukupno tri konkursa za novinarsku foto reportažu pod nazivom Za bolji svet (rok je 20. april).

Najnovije vesti

Foto ilustracija MUP Predato 78.000 komada oružja »

Vranje - Građani Srbije nelegalno oružje mogu predati još u sredu i četvrtak 7. i 8. juna bez krivičnih posledica, saopš...