Još dva preminula u Vranju u protekla 24 sata

Dva kovid pacijenta u Vranju izgubila su bitku sa koronavirusom u poslednja 24 sata, saopšteno je u četvrtak ujutro iz PR službe vranjskog Zdravstvenog centra.

Vranje je prethodno četiri dana zaredom imalo po jednog preminulog.

Na bolničko lečenje zbog korone u kovid bolnice u Vranju poslednjeg dana primljena su 3 nova pacijenta (dan ranije 5), a otpuštena takođe 3 (dan ranije 5), saopšteno je iz ZC Vranje.

U dve kovid bolnice ZC (Psihijatrija i Stara hirurgija) hospitalizovano je trenutno 45 pacijenata, dva manje nego prethodnog dana.

Svi trenutno hospitalizovani pozitivni su na koronavirus i imaju upalu pluća.

Broj pacijenata na kiseoniku je 30, tri manje nego juče.

U kovid bolnicama je 113 slobodnih mesta, dva više nego prethodnog dana.

Na bolničkom lečenju zbog kovida, prema informacijama iz ZC Vranje, nema dece.

ATD: Procenat zaražavanja manji za 4,4 odsto

U kovid ambulanti ATD-a u Vranju, prema statistici za sredu, obavljeno je ukupno 115 pregleda (dan pre toga 128), od čega 43 prva (prethodnog dana 48) dok su preostali bili kontrolni, saopštavaju iz ZC Vranje. Urađeno je 50 antigenskih testova (dan pre 49) od kojih je 9 (dan ranije 11) bilo pozitivno na koronavirus. Procenat zaraženih u odnosu na broj antigenski testiranih iznosi 18 i manji je za 4,4 odsto nego prethodnog dana kada je iznosio 22,4 odsto.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...