Jelena iz Vranja među 100 uspešnih poslovnih žena Srbije FOTO

Jelena Stanisavljević iz Vranja, koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom ženskih tašnica, dobitnica je jedne od nagrada na konkursu 100 uspešnih poslovnih žena, koji tradicionalno organizuje Pošta Srbije.

Priznanja Jeleni i ostalim dobitnicima uručena su u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost za 100 pobednica konkursa, u vidu besplatnog oglasnog prostora u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pored predstavljanja u onlajn i štampanoj publikaciji dostupnoj bez naknade korisnicima poštanskih usluga u poslovnicama svih pošta u zemlji, pobednice i njihovo poslovanje biće predstavljeni na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu.

Konkurs Pošte Srbije 100 uspešnih poslovnih žena iz ruralnih i negradskih sredina, realizovan je uz podršku Privredne komore Srbije koja je pomogla promociju, animiranje i informisanje kandidatkinja putem mreže regionalnih privrednih komora i sekcije za žensko preduzetništvo.

Podsećanja radi, pre dve godine Jelena Stanisavljević je bila dobitnica je nagrade Najžena 21. veka, za najlepši robni brend onlajn usluge Tašnice Jeca.

Jelena Stanisavljević rođena je 1985. godine u Vranju.

Završila je Ekonomski fakultet.

Kako nije bilo posla u struci, počela je da se bavi privatnim biznisom - proizvodnjom tašnica.

Najpre je kreirala i pravila tašnice za sebe, ukućane, drugarice i prijateljice, a posle su počele da stižu narudžbine preko interneta.

Veoma značajnu podršku za pokretanje posla pružila joj je pre nešto više godina organizacije HELP, koja joj je je obezbedila opremu za značajniju proizvodnju.

Najnovije vesti