Javna rasprava o programu RTS-a u četvrtak u Vranju

Javnu raspravu o programskom sadržaju nacionalnog javnog servisa, organizovaće Radio televizija Srbije (RTS) u četvrtak 15. decembra u Vranju.

Na taj skup, koji će biti održan u sali Skupštine grada Vranja, iz RTS-a su pozvali sve zainteresovane građane da prisustvuju, daju svoje predloge i sugestije.

Tema ovogodišnje javne rasprave su programski sadržaji RTS-a, sa akcentom na segmente informisanja, obrazovanja, kulture, zabave i sportskih sadržaja.

"Građani, udruženja, ustanove, državne institucije i nevladine organizacije, gledaoci i slušaoci zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa, dobrodošli su da učestvuju u raspravi", navodi se u pozivu,

Pohvale, primedbe, predlozi, sugestije i komentari na program RTS-a mogu se dostaviti elektronskim putem na mejl [email protected] ili poštom na adresu Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd.

Može se popuniti i anonimna anketa o gledanosti na sajtu RTS-a.

Najavljeno je da će Programski savet potom javno objaviti izveštaj sa detaljima zaključaka i o tome obavestiti rukovodstvo RTS-a i nadležne institucije.

Prezentacije i rasprave o programskim sadržajima RTS-a vodiće se tokom decembra i u Kragujevcu i Beogradu.

Najnovije vesti