Izveštaj o izvršenju budžeta tema Gradskog veća u ponedeljak

Na 184. sednici Gradskog veća u ponedeljak 14. oktobra biće razmatran Izveštaj o izvršenju budžeta grada Vranja za period od 1. januara do 30. septembra

Na dnevnom redu biće pravilnici o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u javnim ustanovama Istorijski arhiv, Turistička organizacija Vranje i Narodni muzej Vranje, te Nacrt odluke o izmenama i dopunama odluke o organizaciji Gradske uprave.

Većnici će se takođe izjašnjavati o Nacrtu odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na građevinskom zemljištu iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu grada Vranja, bez naknade, neposrednom pogodbom.

Takođe, biće razmatran Nacrt rešenja o obrazovanju stručne komisije za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, Izveštaj komisije za dodelu podsticajnih sredstava iz budžeta grada Vranja i Predlog rešenja o imenovanju Komisije za izbor članova tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana Grada Vranja.

Početak sednice zakazan je za ponedeljak u 8 sati.

Najnovije vesti