Izložba pasa: Pobednici sibirski haski iz Rusije, pudla iz Bugarske i doberman iz Srbije

Sibirski haski iz Rusije, patuljasta pudla iz Bugarske, doberman iz Srbije i engleski koker-španijel iz Severne Makedonije, najlepši su psi dvanaeste Međunarodne izložbe pasa svih rasa CACIB Vranje 2023, potvrdio je Vranje News-u Mića Mladenović, jedan od organizatora.

Izložba je tradicionalno održana u ponedeljak 1. maja, kao i prošle godine na prostoru vranjskog Sportskog centra.

Odluke na ovogodišnjoj izložbi donosili su ugledne sudije iz Italije, Španije, Rusije, Severne Makedonije i Srbije.

"Dvanaesta Međunarodna izložba pasa CACIB Vranje, i dan pre toga održani Šampionat Srbije za nemačke boksere, su po ocenama delegata, sudija, izlagača pa i organizatora ispunili sva očekivanja.

U prilog tome govori podatak da su izlagači iz cele Evrope, prijavili svoje pse, dok je bilo izlagača iz Australije i Južne Amerike.

Vranje je uz podršku grada, JU Sportski objekti i velikog broja sponzora učinilo sve da svi iz Vranja odu zadovoljni.

Svake godine sve veći broj izlagača i posetilaca svrstava ovaj međunarodni događaj u jedan od najvećih u regionu", rekao je Mladenović za Vranje News.

Osim pehara iz Italije, pobednicima su, kao i lane, uručeni paketi premijum italijanske hrane za pse Monge, kao poklon generalnog sponzora manifestacije.

Ove godine zabeležen je rekordan broj izlagača.

Izložba CACIB Vranje 2023 održana je u organizaciji Kinološkog društva Švrća, a po odobrenju Kinološkog saveza Srbije i Međunarodne kinološke federacije.

Najnovije vesti