Iz Spartaka najavili juriš na tri boda u Vranju

Subotički Spartak dolazi u Vranje na megdan Dinamu u subotu u 16 časova, u utakmici 6. kola plej aut faze fudbalske Super lige.

Vranjanci se bore za opstanak u elitnom rangu, a Subotičani su se obezbedlili posle utakmice s Radnikom, ali se ne odriču želje za pobedom, rečeno je na konferenciji za medije uoči puta u Vranje, kao i da se na jug putuje s motivom za osvajanje nova tri boda.

- Čeka nas duel s protivnikom koji se nalazi u teškoj situaciji i ovaj meč mu je od velikog značaja.

Iz razloga što im je svaki bod veoma bitan domaći igrači će imati mnogo veći psihološki pritisak za razliku od nas, jer smo mi naše brige rešili u prethodnom kolu.

U Vranje putujemo rasterećeni, ali s motivom da prekinemo niz od četiri utakmice bez pobede.

Spremali smo se za ovaj meč, kao i za svaki do sada u želji da damo maksimum i verujem da svi oni koji istrče na ter da će dati sve od sebe da pobedimo – izjavio je pred novinarima Branko Mirjačić, pomoćnik šefa struke Spartaka.

Fudbaleri Spartaka na startu prolećne sezone ostali su bez bodova u duelu sa Dinamom (1:0).

- U Vranju nas čeka težak teren iz razloga što je tamo atmosfera paklena.

Međutim, mi se ne odričemo naših želja i ovog puta ćemo dati svoj maksimum da ostvarimo pobedu i revanširamo se za onaj poraz na početku drugog dela sezone.

Nadam se da ćemo uspeti upisati nova tri boda i vratiti se na prvo mesto plej auta – poručio je Stefan Milošević, levi bek Subotičana.

EGAL

Dinamo je ove sezone u egalu sa Subotičanima - u Surdulici su u februaru ove godine Vranjanci kao formalni domaćini slavili minimalnih 1:0, dok je jesenas u Subotici, u septembru bilo 2:0 za Spartak.

Vranjanci na tabeli imaju 17 bodova koliko i Zemun.

U zoni ispadanja je i OFK Bačka sa 18 bodova i između ova tri tima vodiće se borba za opstanak i ostanak u Super ligi do poslednjeg kola.

Zemun će u ovom kolu dočekati surduličkog Radnika, a OFK Bačka gostovati Voždovcu.

U poslednjem kolu plej aut faze Super lige Dinamo će gostovati OFK Bačkoj, a Zemun Radu.

Prema Informacijama Info centra Turističke organizacije Vranje, gde se besplatno dele obavezne ulaznice sa utakmicu Dinamo - Spartak, do petka popodne otišlo je više od 2.000 ulaznica.

Najnovije vesti