Iz SNS-a na kraju kampanje pozvali građane da glasaju za mir i prosperitet FOTO/VIDEO

Verujem da će politika koja je iza sebe ostavila dela u prethodnih šest, sedam godina u nedelju 3. aprila dobiti svoju potvrdu i da će Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS) dobiti još jedan mandat da upravljaju Srbijom", izjavio je u četvrtak u Vranju potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a i prvi naprednjak juga Srbije Dragan Stevanović Boske.

On je prisustvovao završnom predizbornom skupu Gradskog odbora SNS Vranje u četvrtak na šetalištu u centru grada.

"Zajedno možemo sve, a kada zajedno analiziramo dela koja smo iza sebe ostavili mislim da niko nema drugačiji argument nego da kaže da ćemo ubedljivo pobediti i da će Vlada Srbije, za koju očekujemo da će dobiti natpolovičnu većinu, nastaviti sa istom politikom još brže, jače i bolje", rekao je Stevanović.

Potpredsednik Gradskog odbora SNS-a Goran Nikolić rekao je okupljenim novinarima da je završni predizborni skup ove stranke "protekao u pozitivnoj atmosferi, kao i cela kampanja" za predsedničke i parlamentarne izbore.

"Vidite da je atmosfera na nivou i svi oni koji su ovde prisutni, kao i oni koji nisu, kao i veći deo građana Srbije sigurno želi da Srbija nastavi sa politikom koju su dosad sprovodili Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i SNS", rekao je Nikolić.

U ćetvrtak u ponoć u Srbiji će početi izborna tišina uoči parlamentarnih i predsedničkih izbora.

Trajaće do nedelje 3. aprila u 20 sati, kada će se zatvoriti birališta u Srbiji.

Najnovije vesti