Iz KZM pripremili niz aktivnosti povodom Međunarodnog dana mladih

U sklopu obeležavanja Međunarodnog dana mladih u četvrtak 12. avgusta Kancelarija za mlade u Vranju organizovaće niz aktivnosti s ciljem skretanja pažnje na probleme, kulturna i pravna pitanja mladih.

"Shodno tome glavna aktivnost biće razgovor čelnika lokalne samouprave i mladih ispred sale OKCE, u sklopu zgrade Novog doma kulture u Vranju, od 11 časova.

Od 8 do 15 časova u četvrtak trajaće aktivnost pod nazivom Otvorena vrata Kancelarije za mkade za sve koji žele da se upoznaju sa aktivnostima ove organizacije i to će se dešavati u prostorijama KZM.

U Domu kulture planiran je početak događaja pod nazivom "Tragovima prošlosti" (od 9 do 11 časova) u sklopu koga je, kako navode organizatori, planirano "širenje znanja o kulturnim i istorijskim činjenicama o gradu Vranju putem rešavanja zanimljivih zadataka, uz obilazak grada".

Od 10 do 14 časova biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi u sali OKCE, a u sali Periodike Gradske biblioteke aktivisti Crvenog krsta od 10 do 10.30 časova govoriće o štetnosti duvanskog dima.

Predavanje o aktivizmu mladih je na istom mestu od 10.30 do 11 časova (predavač Milica Anđelković Jovanović).

U Domu kulture od 11 do 12 časova biće održan javni razgovor mladih i članova rukovodstva grada Vranja.

Od 20 časova do ponoći u sali OKCE biće održana žurka na kojoj će nastupiti DJ Selecta (ulaz je slobodan).

Najnovije vesti