Iz Komrada pozvali građane da izbace kabasti otpad

Javno komunalno preduzeće (JKP) Komrad u Vranju obavestilo je građane da će, u okviru akcije pod nazivom "Izbacimo kabasti otpad", nadležne službe preduzeća postaviti kontejnere od 7 kubika na više lokacija u gradu.

U periodu od 18. do 20. oktobra kontejneri će biti postavljeni u Hilandarskoj ulici (kod vojnog objekta), na uglu ulica Vase Smajevića i Cetinjske, na uglu Radoja Dakića i Solunskih ratnika i u Ulici Vere Jocić (kod nekadašnje stočne pijace).

Od 25. do 27. oktobra u Ulici Ive Andrića (kod trafo stanice), Petra Lakovića (kod Zavoda za poljoprivredu), Blagoja Parovića (kod OŠ Branko Radičević) i u Ulici Marije Kiri (kod spomenika).

U periodu od 1. do 3. novembra kontejneri će biti u Kajmakčalanskoj ulici (kod trafo stanice), u Ćipre Stankovića (kod ATD-a), zatim na uglu ulica Proleterskih brigada i Žarka Zrenjanina, odnosno Partizanski put - Barelićka.

- Postoji mogućnost produženja akcije na zahtev građana - poručili su iz Komrada.

Tekstovi u sklopu projekta „Internet eko reporteri“ sufinansirani su sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Mišljenja, stavovi i zaključci izneti u tekstovima su isključiva odgovornost portala Vranje News i autora i ne odražavaju mišljenja i stavove ministarstva.

Najnovije vesti