Iz Dinama traže podršku publike pred važan meč sa TSC-om

Pred meč sa TSC-om u Vranju, u sklopu 23. kola Prve lige Srbije u fudbalu, iz tabora FK Dinamo najavljuju maksimalan oprez.

Trener Vranjanaca Radmilo Jovanović upozorava na iskustvo gostiju.

- Igraćemo protiv ekipe koja ima iskusne igrače, koja igra rasterećeno i zbog toga treba da odigramo dobro, kao što smo to demonstrirali protiv Bežanije.

Od igrača tražim da pokažu takmičarski karakter i da zadržimo prvo mesto - rekao je Jovanović na konferenciji za medije.

FK TSC iz Bačke Topole je, prema rečima fudbalera Aleksandra Stojkovića, ozbiljna ekipa, sa dobrim trenerom i igračima.

- Mi smo pod imperativom pobede i moramo što pre matematički da obezbedimo ulazak u Super ligu, da ne bi naš trud i rad bio uzaludan.

Ako ispoštujemo dogovore koje imamo sa šefom, ne bi trebalo da bude problema i nadam se da ćemo obradovati publiku još jednom pobedom – ističe Stojković.

Fudbaler Danijel Gašić podseća da Dinamo do sada nije izgubio nijednu utakmicu kod kuće i nada se da će se taj niz pobeda nastaviti.

- Nije svejedno kada igramo dve utakmice zaredom na svom terenu i mnogo je teško dobiti obe. Jasno nam je da će biti mnogo težak meč, ali moramo da budemo spremni na to.

Rezultat nije bitan, svestan sam šta nam donosi pobeda i moramo samo da upišemo tri boda. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, jer je njihova podrška sa tribina nama mnogo bitna – napominje Gašić.

Utakmica između Dinama i TSC održaće se u nedelju 22. aprila, na stadionu Jumka u Vranju, sa početkom u 16 časova.

Dinamo je lider na tabeli Prve lige Srbije, ali samo sa bodom prednosti u odnosu na novosadski Proleter i pet bodova više od trećeplasiranog Metalca

Najnovije vesti