Info sesija EU PRO za projekte o održivosti poslovanja preduzeća

Razvojni program EU PRO održaće u sredu 29. maja u Vranju info sesiju kako bi zainteresovanim organizacijama za podršku poslovanju predstavio javni poziv za projekte koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije.

- Evropska unija (EU) će putem poziva "Unapredi poslovanje preduzeća" sa ukupno 600.000 evra podržati projekte koji će pomoći da preduzetnici, preduzetnice, mikro, mala i srednja preduzeća unaprede proizvodne procese i kvalitet proizvoda i usluga kao i da uvedu relevantne standarde i sprovedu aktivnosti usmerene ka širenju na nova tržišta - saopšteno je iz EU PRO.

Javni poziv na kome pravo učešća imaju regionalne razvojne agencije, biznis inkubatori, naučno-tehnološki parkovi, klasteri, poslovna udruženja, privredne komore, kao i istraživačke i visokoškolske ustanove sa teritorije koju pokriva EU PRO program, otvoren je do 10. jula.

Info sesija u Vranju održaće se u sredu u Hotelu Ponte Bianco u 11 časova.

Više informacija o samom pozivu, kriterijumima za izbor korisnika, načinu konkurisanja, kao i prijavljivanju za učešće na info-sesijama dostupne su na veb sajtu EU PROa: Javni poziv za predloge projekata za organizacije za podršku poslovanju.

Najnovije vesti