Indigo Kristal i Baš super na bioskopskom repertoaru VIDEO

Film lndigo Kristal režisera Luke Mihailovića, najnovije ostvarenje domaće filmske produkcije, imaće vranjsku premijeru u subotu 18. marta u 20 sati, u sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju.

Ova drama, koja se u srpskim bioskopima prikazuje od 9. marta, priča je koja prati doživljaje Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora.

Gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva.

"Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije", poručuju iz produkcije.

Glavne uloge u filmu tumače Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Pavle Mensur, Mateja Popović, Relja Despotović, Đorđe Bibić, Gorica Popović i dr.

Istog dana od 12 časova biće prikazan film za decu Baš super.

Reč je o animiranom filmu u kome jedanaestogodišnja devojčica Hedviga, zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala.

"Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja.

Hedviga mora brzo da reaguje, navodi se u najavi filma.

Karte za bioskopske projekcije, po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti