I još dodatnih termina za Tomu

I dodatni vikend termini za projekcije igranog filma Toma u režiji Dragana Bjelogrlića u Vranju rasprodati su, pa je uprava Pozorišta Bora Stanković odlučila da opet uvede nove projekcije do utorka.

Film je trebalo da se najpre prikazuje do petka 1. oktobra, ali će zbog velikog interesovanja publike biće prikazan i u subotu 2. oktobra od 17 časova, kao i u nedelju, ponedeljak i utorak od 18 i 21 sat.

Reč je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću, "čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao velikog boema – po ponašanju i u duši".

"Ovo je priča o duši", kaže se u najavi za film.

Karte za sve projekcije po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Redovan subotnji repertoar - Mali Šef i Šeng Či

Prema redovnom repertoaru za subotu u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce od 12 sati biće prikazan nastavak komedije nominovane za Oskara Mali šef - porodični biznis. Reč je o animiranoj hit komediji koja se u srpskim bioskopima pojavila početkom septembra i predstavlja film za celu porodicu. U večernjem terminu od 20 sati na repertoaru će biti film Šeng Či i legenda o deset prstenova. Film je zasnovan na Marvelovim stripovima u čijem je fokusu Šeng-Či, kung fu majstor, pun je akcija, avantura i fantazija.

Najnovije vesti