Hančanin sa 1,49 promila oštetio četiri parkirana vozila

Vranje - Protiv Hančanina (27) iz Policijske uprave u Vranju najavljeno je podnošenje krivične prijave nakon što je, u subotu 25. decembra ove godine u Vladičinom Hanu, upravljajući "golfom" sa 1,49 promila alkohola u organizmu, udario u četiri parkirana vozila.

Kako se navodi u saopštenju iz Policijske uprave Vranje pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva tom, podneće mu krivičnu prijavu "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja".

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač 'golfa' i njegov dvadesetdvogodišnji suvozač zadobili su lake telesne povrede.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola vozaču je određeno zadržavanje", saopštavaju iz policije.

U ponedeljak je iz PU Vranje saopšteno da je tokom vikenda registrovano ukupno 11 saobraćajnih nezgoda.

"Tri osobe su zadobile lake telesne povrede.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su tri osobe", navode iz policije.

Zbog alkoholisanosti zadržana još dva vozača

Policija u Vranju i Vladičinom Hanu tokom vikenda zadržala je dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola. Patrola je u Vranju iz saobraćaja isključila dvadesetdvogodišnjeg vozača iz okoline Vranja jer je upravljao "golfom" sa 1,70 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetogodišnjaka iz Vladičinog Hana koji je vozio automobil marke "alfa" sa 1,83 promila alkohola. Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Najnovije vesti