Gradsko veće zasedaće u utorak: Raspisuju se konkursi za direktore ustanova

Odluke upravnih odbora o raspisivanju konkursa za imenovanje direktora javnih ustanova Pozorište Bora Stanković, Narodni muzej, Istorijski arhiv 31. januar, Narodni univerzitet i Škola animiranog filma biće na dnevnom redu sednice Gradskog veća grada Vranja u utorak 19. marta.

Članovi Gradskog veća razmatraće tog dana i predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za realizaciju manifestacije 44. Borini pozorišni dani, kao i predlog Rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju Saveta za upravljanje migracijama i trajna rešenja za izbegla i privremeneo raseljena lica.

Na dnevnom redu će se naći i Predlog Zaključka o načinu ispunjavanja obaveza Grada Vranja koje proizlaze iz Sporazuma o zajedničkom obavljanju poslova upravljanja komunalnim otpadom, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Radnog tela zaduženog za realizaciju aktivnosti na projektovanju, ugovaranju, nabavci i izgradnji integrisanog sistema upravljanja komunalnim otpadom koji uključuje i regionalnu sanitarnu deponiju.

Biće razmatrani i izveštaji Komisije za pregled izveštaja o realizaciji projekata po raspisanim javnim pozivima za finansiranje i sufinansiranje projekata iz budžeta grada iz oblasti kulture, javnog informisanja i omladinskih udruženja.

Sednica će početi u 8 sati.

Najnovije vesti