Gradsko veće u utorak o završnom računu Grada Vranja

Nacrt Odluke o završnom računu budžeta grada Vranja za 2020. godinu biće na dnevnom redu Gradsko veća u utorak 1. juna od 8 časova, za kada je zakazana 40. sednica tog tela.

Većnici će se izjašnjavati i o Lokalnom operativnom planu odbrane od poplava za vode II reda u 2021. godini, Izmeni i dopuni predloga Plana razmeštaja posuda za sakupljanje komunalnog otpada u centralnoj zoni grada Vranja, kao i o Izveštaju o proceni štete od elementarnih nepogoda - poplava i klizišta koje su zadesile Grad Vranje u januaru ove godine.

Na sednici će biti razmatrani pojedini nacrti rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja, sa pojedinih katastarskih parcela, kao i Predlog odluke o utvrđivanju vrste i obima nagrađivanja učenika iz budžeta grada Vranja u 2021. godini.

Na dnevnom redu veća biće Predlog odluke o izmeni Odluke o pristupanju izradi programa energetske efikasnosti grada Vranja za period od 2020. do 2022. godine i Predlog rešenja o obrazovanju Radnog tela za podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece.

Najnovije vesti