Gradsko veće u utorak o programima poslovanja javnih preduzeća i ustanova

Finansijski planovi poslovanja za 2023. godinu javnih preduzeća Vodovod, Komrad, Parking servis, Uprava Banje, Novi dom, Urbanizam i izgradnja Grada Vranja, kao i Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje, biće na dnevnom redu sednice Gradskog veća u utorak 20. decembra.

Većnici će razmatrati i Program podsticaja za razvoj Slobodne zone Vranje, programe poslovanja i finansijske planove poslovanja za narednu godinu javnih ustanova Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište Bora Stanković, Javna biblioteka Bora Stanković, Narodni muzej, Istorijski arhiv 31. januar, Narodni univerzitet, Škola animiranog filma, Sportski objekti, Turistička organizacija grada Vranja i Kulturno obrazovni centar u Vranju.

Na dnevnom redu biće i Nacrt Odluke o usvajanju izmene i dopune Plana generalne regulacije zone 5 u Vranju – Gornja čaršija – Raška, Nacrt Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2023. godinu, te Nacrt Odluke o programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2023. godinu.

Takođe i Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o obavljanju komunalne delatnosti obezbeđivanja javnog osvetljenja na teritoriji grada Vranja, Nacrt srednjoročnog plana za period 2022-2024. godine, Nacrt Odluke o matičnim područjima na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Komisije za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije grada Vranja za 2022/2023. godinu.

Najnovije vesti