Gradsko veće u sredu o finansijskim izveštajima javnih ustanova

Članovi Gradskog veća grada Vranja razmatraće u sredu izveštaje o radu sa finansijskim izveštajima za 2021. godinu jedanaest gradskih javnih ustanova.

To su Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište Bora Stanković, Narodni muzej, Istorijski arhiv 31. januar, Narodni univerzitet, Turistička organizacija, Škola animiranog filma, Javna biblioteka Bora Stanković, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima u svojini grada Vranja – Sportski objekti i Kulturno obrazovnog centra Vranje.

Na dnevnom redu 83. denice veća koja će početi u 12.30 sati biće i Nacrt Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode drugog reda u 2022. godini.

Takođe, jedna od tački dnevnog reda biće rasprava o Izveštaj o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisnja, kao i Predlog Komisije za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama iz budžeta grada Vranja u 2022. godini.

Najnovije vesti