Gradsko veće: U ponedeljak odluka o novčanoj pomoći za prvake

Predlog Odluke o utvrđivanju visine novčane pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na području grada Vranja biće na dnevnom redu sednice Gradskog veća u ponedeljak 14. septembra.

Na trećoj po redu sednici Gradskog veća u novom sazivu većnici će razmatrati finansijske izveštaje za 2019. godinu javnih preduzeća Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja u likvidaciji i Skijališta Besna Kobila Vranje u likvidaciji.

Biće razmatrani i nacrti odluka o izmeni i dopuni Odluke o pijacama, Odluke o dopuni Odluke o komunalnim delatnostima, Nacrte Odluka o promeni osnivačkog akta javnih ustanova Javna biblioteka Bora Stanković, Narodni muzej, Pozorište Bora Stanković i Turistička organizacija grada Vranja.

Takođe i predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Zlatni puž 2020“ – 6. Svetskog dečjeg festivala animiranog filma, te predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora 40. Manifestacije Borini pozorišni dani.

Najnovije vesti

Detalj sa prošlogodišnje džipijade u Trgovištu. Foto printscreen YT Džipijada u Trgovištu 23. marta »

Vranje - Džipijada Trgovište 2024, jednodnevna off-road manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine i o...