Gradsko veće u ponedeljak o učinku javnih preduzeća

Članovi Gradskog veća Vranja razmatraće u ponedeljak 9. decembra Informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja čiji je osnivač lokalna samouprava, a na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima.

Biće razmatrani programi poslovanja sa finansijskim planovima za 2020. godinu javnih preduzeća Vodovod, Komrad, Uprava Banje, Novi dom, Urbanizam i izgradnja grada Vranja i Parking servis.

Na dnevnom redu biće i nacrti kadrovskih planova Uprave Gradske opštine Vranjska Banja i Gradske uprave Vranja.

Takođe i Nacrt Odluke o budžetu Grada Vranja za 2020. godinu, Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina, te Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Većnici će razmatrati i Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim administrativnim taksama, Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o nakandama za usluge koje pruža Gradska uprava grada Vranja, Nacrt Odluke o dodeljivanju nagrade Sveti Sava, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2019. godinu.

Sto devedeset druga sednica veeća počeće u ponedeljak u 8 časova.

Najnovije vesti