Gradsko veće u ponedeljak o stepenu usklađenosti programa javnih preduzeća

Sednica Gradskog veća, na kojoj će između ostalog biti razmatrana Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, čiji je osnivač Grad Vranje, biće održana u ponedeljak 11. septembra.

Izveštaji se odnose na period od 1. januara do 30. juna ove godine.

Članovi Gradskog veća razmatraće i Izveštaj komisije za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede za 2022. godinu, te Izveštaj o kontroli dodeljenih sredstava iz budžeta grada Vranja u 2022. po javnom pozivu za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti uspostavljanja i jačanja udruženja u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu.

Na dnevnom redu sednice biće Predlog komisije o dodeli podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji grada Vranja u 2023. godini i Predlog komisije o raspodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede u ovoj godini.

Biće razmatran Predlog odluke o raspisivanju javnog poziva za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada na teritoriji Grada Vranja, sredstvima iz lokalnog budžeta.

Na dnevnom redu biće i Tekst javnog poziva za izbor projekata za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada.

Najnovije vesti