Gradsko veće u ponedeljak o materijalnoj podršci porodicama sa decom

Na sednici Gradskog veća u ponedeljak, 19. aprila većnici će razmatrati Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o materijalnoj podršci porodici sa decom na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za izbor projekata za realizaciju usluga socijalne zaštite.

Na dnevnom redu biće i Predlog Komisije o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja u 2021. godini, te Izveštaj o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu kojim su dodeljena sredstva crkvama i verskim zajednicama u 2020. godini.

Većnici će razmatrati Tekst javnog poziva za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava poljoprivrednim proizvođačima sa područja grada Vranja s ciljem unapređenja poljoprivredne proizvodnje.

Trideset peta sednica ovog tela u novom sazivu počeće u 8 časova.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...