Gradsko veće u ponedeljak o grejnoj sezoni

Članovi Gradskog veća razmatraće u ponedeljak Izveštaj o pripremljenosti toplotnih izvora za nastupajuću grejnu sezonu, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću grada Vranja.

Na dnevnom redu biće, takođe, nacrti odluka o izmenama i dopunama Odluka o promeni osnivačkih akata javnih ustanova Pozorište Bora Stanković, Narodni univerzitet, Škola animiranog filma, Javna biblioteka Bora Stanković, Kulturno – obrazovni centar i Narodni muzej.

Članovi veća razmatraće Tekst javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji grada Vranja.

Na dnevnom redu biće Predlog Komisije za dodelu sredstava udruženjima u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu, Predlog Odluke o pokretanju postupka za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja javnim nadmetanjem, kao i Tekst javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja radi izgradnje, javnim nadmetanjem.

Sednica u ponedeljak, 112. po redu, počeće u 8 časova.

Najnovije vesti