Gradsko veće u ponedeljak o finansijskim planovima mesnih zajednica

Treća sednica Gradskog veća grada Vranja, na kojoj će između ostalog biti razmatrani posebni programi namirenja poverilaca u likvidacionom postupku javnih preduzeća Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja i Skijalište Besna Kobila, biće održana u ponedeljak 26. februara.

Na dnevnom redu biće i Nacrt rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i Izveštaj o radu Gradskog štaba za 2023. godinu.

Članovi Gradskog veća razmatraće tekst javnog konkursa za finansiranje projekata iz oblasti kulture za 2024. godinu, Nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup lokacija za postavljanje bilborda na teritoriji Grada Vranja, javnim nadmetanjem.

Biće razmatrani finansijski planovi mesnih zajednica na teritoriji Grada Vranja za 2024. godinu, Strategija razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja Grada Vranja za period od 2023. do 2030. godine, Predlog rešenja o imenovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje, kao Predlog rešenja o imenovanju Komisije za realizaciju mera/programa aktivne politike zapošljavanja-LAPZ 2024-2026.

Sednica će početi u ponedeljak u 8 časova.

Najnovije vesti