Gradsko veće u petak o učinkovitosti javnog sektora

U petak 19. marta od 8 časova održaće se trideseta sednica Gradskog veća na kojoj će biti razmatrana "Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje".

Reč je o periodu rada javnog sektora od 1. januara do 31. decembra prošle godine.

Na sednici će biti razmatrani i izveštaji o radu javnih preduzeća i javnih ustanova sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2020. godinu.

Na dnevnom redu sednice su informacije o stanju javnog reda, mira i bezbednosti saobraćaja na području grada Vranja u prošloj godini.

Biće razmatran Nacrt Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Vranja za 2021. godinu, izveštaji o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja za televiziju, radio, internet, štampane medije i novinske agencije u 2020. godini.

Na dnevnom redu biće i Nacrt odluke o izmeni i dopuni Odluke o nagrađivanju učenika i studenata i novčane pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Vranja.

Najnovije vesti