Gradsko veće u petak o postupku imenovanja direktora javnih preduzeća

U Vanju će u petak biti održana 20. sednica Gradskog veća na kojoj će članovi veća razmatrati nacrte odluka o usklađivanju poslovanja sa Zakonom o javnim preduzećima za lokalna javna preduzeća.

Reč je o preduzećima Vodovod, Komrad, Novi dom, Parking servis i Uprava Banje.

Na dnevnom redu biće i nacrt Odluke o načinu i postupku imenovanja direktora javnih preduzeća i javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje.

Razmatraće se predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za finansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture u 2020. godini i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture u 2021. godini.

Biće razmatran Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti javnog informisanja u 2020. godini.

Članovi Veća razmatraće takođe Pravilnik o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2021. godini i Pravilnik o materijalnoj podršci porodici sa duplim blizancima i trojkama.

Najnovije vesti