Gradsko veće: Prihvaćen predlog da se nagradi 66 studenata

Gradsko veće Vranja u ponedeljak je prihvatilo Predlog odluke o dodeli nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja koji predviđa novčane nagrade od po 20.000 dinara za 66 studenata koji su ispunili predviđene uslove.

Na sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, većnici su usvojili i Predlog Pravilnika o uslovima za ostvarivanje, načinu i visini solidarne pomoći kod poslodavca za zaposlene u organima grada Vranja i gradskoj opštini Vranjska Banja.

Razmatran je i usvojen Tekst javnog konkursa za finansiranje projekata iz oblasti kulture za 2021. godinu, Tekst javnog oglasa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada od javnog interesa za 2021. godinu, kao i Predloge odluka o davanju u zakup stanova u javnoj svojini grada Vranja, van postupka javnog nadmetanja, odnosno prikupljanja pismenih ponuda.

Najnovije vesti

Šaip Kamberi. Foto Vranje News Kamberi: Biću poslanik svih vas »

Šaip Kamberi, nosilac liste Koalicije Albanaca doline, koja je pobedila na parlamentarnim izborima, održanim u Velikom T...