Gradsko veće: Po 20.000 dinara za trideset najboljih studenata (VIDEO)

Grad Vranje nagradiće 30 najuspešnijih studenata iz Vranja sa po 20.000 dinara, saopštila je nakon sednice Gradskog veća u utorak većnica i portparolka veća Zorica Jović.

- Tekst javnog poziva za dodelu nagrada uspešnim studentima je usvojen na sednici Gradskog veća i biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja u ponedeljak 8. oktobra - rekla je Jovićeva.

Prema njenim rečima, rok za podnošenje prijava je petnaest dana.

- Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu propisuju da su podnosioci zahteva redovni studenti visokoškolske ustanove, da su redovni studenti od treće do šeste godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija ili studenti master studija.

Kao i da su prvi put upisali odgovarajuću godinu i da nisu obnovili nijednu godinu studija, da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9.25, te da imaju prebivalište na teritoriji Grada Vranja - rekla je Jovićeva.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnose se Odeljenju za društvenu delatnost, Odseku za obrazovanje, sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima.

Prijave se nadležnom Odeljenju, odnosno Odseku, podnose preko pisarnice Gradske uprave Grada Vranja.

Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1 Gradske uprave ili na broj telefona: 017/421 627.

- Ovo je druga godina zaredom kako Grad Vranje nagrađuje tridesetoro najboljih studenata novčanim iznosom od po 20.000 dinara - istakla je gradska većnica.

Najnovije vesti