Gradsko veće četvrtak o projektnim komisijama

Predlozi o imenovanju komisija za izbor projekata za finansiranje i realizaciju usluga socijalne zaštite i procenu rizika od katastrofa na teritoriji grada Vranja, biće neke od tačaka dnevnog reda Gradskog veća u četvrtak 19. januara.

Tog dana od 8 sati ujutro, u sklopu 122. sednice ovog tela, većnici će razmatrati predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za finansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti kulture u 2022. godini, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz oblasti kulture, po konkursu za finansiranje projekata iz oblasti kulture, sredstvima iz budžeta grada Vranja za 2023. godinu.

Na dnevnom redu biće i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za izbor projekata za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada, Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu kojim su dodeljena sredstva crkvama i verskim zajednicama u 2022. godini, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti javnog informisanja u 2022. godini.

Članovi Veća razmatraće i Nacrte Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja.

Najnovije vesti