Gradiće se Stop Shop u Vranju (VIDEO)

Na zemljištu pored "Roda" marketa u Vranju trebalo bi da bude izgrađen maloprodajni centar "Stop šop", rekla je nakon sednice Gradskog veća u utorak većnica za lokalnu samoupravu Danijela Milosavljević.

Gradsko veće usvojilo je za te namene Predlog Odluke Komisije o otuđenju građevinskog zemljišta površine preko 18.000 kvadrata, vrednosti blizu 260 miliona dinara.

Članovi Gradskog veća su na sednici, kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, usvojili i Nacrt Odluke o pokretanju postupka otuđenja dva stana iz javne svojine grada Vranja, koji se nalaze u Ulici Milentija Popovića.

Prihvaćen je Predlog Odluke o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja namenjenih televiziji u ovoj godini.

Šta je Stop Shop

"Stop shop" je ime brenda za maloprodajne centre u Srednjoj i Istočnoj Evropi. U pitanju su privlačni i praktični lokalni snabdevači koji obskrbljuju robom područje od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude široki asortiman uz povoljan odnos cene i usluge. Svojom dobrom saobraćajno-tehničkom pozicijom i prostranim mogućnostima za parking, svaki "Stop shop" specijalizovani maloprodajni centar obraća se tzv. "smart shopper" kupcima kojima je bitna pristupačna cena i što kraća vožnja do prodavnice. Prva lokacija u Srbiji otvorena je u aprilu 2015. godine u Čačku. U međuvremenu šest postojećih lokacije u Srbiji uživaju veliku popularnost kao destinacije za kupovinu i zabavu. Zakupce čini uravnotežena kombinacija lokalnih i međunarodnih maloprodajnih kompanija kao što su IDEA, LC Waikiki, Deichman, C&A, McDonalds, Sport Vision, Takko, Tom Tailor, CCC kao i bioskop Cineplexx. Lokacije su lako dostupne, raspolažu velikim brojem parking mesta i nalaze se u prometnom gravitacionom području.

Najnovije vesti