Goleada u gradskom derbiju Pčinjske okružne lige: Radnički - Torpedo 4:0

Fudbaleri Radničkog 2021 sa 4:0 porazili su Torpedo 1973, u gradskom derbiju Pčinjske okružne lige, koji je odigran na Gradskom stadionu u Vranju u okviru 17. prvenstvenog kola.

Formalni domaćin u ovoj utakmici postigao je četiri vrlo lepa gola, ali se može izdvojiti prvi gol Aleksa Ajetovića koji je pogodio mrežu Torpeda petom u stilu Zlatana Ibrahimovića, kao i gol Erdžana Hisenija, koji je prethodno predriblao četiri odbrambena igrača.

Trener Radničkog Dejan Osmanović rekao je posle utakmice za Vranje News da je njegov tim ostvario veliku pobedu.

"Moj tim je bio fenomenalan i dominirao protiv rivala sa kojim smo dosad loše prolazili u prvenstvenim utakmicama.

Smatram da je publika na Gradakom stadionu imala šta da vidi i da su naši navijači uživali.

Dominirali smo u svim elementima igre, stvarali šanse i potpuno nadvisili rivala", rekao je Osmanović za naš portal.

U ostalim utakmicama 17. kola OFK Pavlovac je kao gost u Bujanovcu savladao domaći OFK As sa 0:7, Levosoje je u istoimenom mestu kod Bujanovca nadigralo Čelika iz Belog Polja (5:2), dok je bujanovački BSK, lider na tabeli, kao domaćin nadigrao Mladost iz Bosilegrada i slavio sa 4:0.

Još dva tima iz vrha tabele ubedljivo su slavili u ovom kolu.

Drugoplasirani Trnovac je kao domaćin pobedio ekipu Vihora iz Žbevca sa 5:0, dok je trećeplasirano OFK Alakince sa 3:0 nadigralo FSU Južnu Prugu iz Stubla.

Parovi 18. kola

Narednog vikenda u okviru 18. kola Pčinjske okružne lige sastaće se: Radnički 2021 - Trnovac, Lugina - Torpedo 1973, OFK Pavlovac - OFK Alakince, Južna pruga - Mladost (S), Vihor - BSK, Mladost (B) - Levosoje i OFK As - Čelik.

Najnovije vesti